• Reklama

RPA 2010.

Podobno sport to zdrowie. Uprawiasz jakąś dyscyplinę? Chcesz się pochwalić wynikami lub planami treningowymi? A może sport dla Ciebie to tylko odskocznia od codziennej pracy? Porozmawiajmy o sporcie.
Awatar użytkownika
Dołączenie: Wto Paź 06, 2009 2:57 am
Miejscowość: Bydgoszcz
PostWysłany: Wto Maj 18, 2010 10:25 pm
Witam,

Za 3 tygodnie rozpoczynają się Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej, w RPA. Jakie drużyny, są według Was faworytami tego turnieju, jaka drużyna może się okazać "czarnym koniem" czempionatu. Macie jakieś prognozy, typy, lub coś Was intryguję w nadchodzącym mundialu??
http://www.sport.xaa.pl <- Nowy portal sportowy. Zapraszam!!!
Awatar użytkownika
Dołączenie: Wto Sie 11, 2009 3:03 pm
PostWysłany: Pią Cze 25, 2010 7:44 am
Po mału kończy się faza grupowa i dość sporo niespodzianek większość faworytów na wyjście z grupy jedzie do domu :)

W niedzielę szlagier Niemcy - Anglia zobaczymy co pokażą mam nadzieję, że będą lepiej grać niż w meczach grupowych
Życie jest walką
Awatar użytkownika
Dołączenie: Wto Paź 06, 2009 2:57 am
Miejscowość: Bydgoszcz
PostWysłany: Pią Cze 25, 2010 10:23 pm
Dla mnie na chwilę obecną jest odpadnięcie Włochów... Po meczu ze Słowacją pakują się i jadą. Pozostałe drużyny, to nawet po cichu miałem nadzieję że odpadną (mam tu na myśli Francuzów - kłótnie w drużynie na plus nie wychodzą). Szkoda mi Kamerunu trochę.

A w następnej rundzie to szlagierowo zapowiadają się mecze Anglii z Niemcami, oraz derby pomiędzy Hiszpanią a Portugalią.

Jednak moim zdecydowanym faworytem są ciągle Hiszpanie. :)

A co Wy sądzicie o tych meczach?? Czy Słowacy zrobią jeszcze jakąś niespodziankę i pokonają Holendrów?? :)

Zaprasza do dyskusji. :)
http://www.sport.xaa.pl <- Nowy portal sportowy. Zapraszam!!!

Dołączenie: Pon Cze 14, 2010 8:47 am
PostWysłany: Sob Cze 26, 2010 12:24 pm
Betheley napisał(a):A co Wy sądzicie o tych meczach?? Czy Słowacy zrobią jeszcze jakąś niespodziankę i pokonają Holendrów?? :)

Zapraszam do dyskusji. :)

Mój faworyt to Brazylia- wśród bocznych obrońców mają kilku, którzy mogliby grać z powodzeniem w pierwszym składzie w każdej reprezentacji, nawet u Hiszpanów.

Powróć do Sport

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość