• Reklama

Forex.

Znajdziesz tutaj wiele ciekawych informacji ze świata finansów. Masz pomysł na inwestycję? A może sam nie wiesz w co inwestować pieniądze? Nie wiesz co to fundusz inwestycyjny? Na te pytania oraz wiele innych znajdziesz odpowiedź tutaj.
Awatar użytkownika
Dołączenie: Wto Paź 06, 2009 2:57 am
Miejscowość: Bydgoszcz
PostWysłany: Pon Mar 15, 2010 10:11 pm
Witam, chciałbym się zapytać, czy ktoś z obecnych tutaj gra, lub planuje grać w Forex'a (giełda walut)

Osobiście ostatnio zacząłem grać (na razie demo - aby poznać cały mechanizm działania), no i niestety wychodzę cały czas na minus... Dzisiaj może być lepiej.

Jakie jest Wasze zdanie na ten temat, może macie jakieś doświadczenia, i chcecie się podzielić z innymi użytkownikami forum? Zparaszam do dyskusji.
BTW. Znowu temat o kasiorce... Ehh... Żeby nie było, materialistą ja nie jestem.
http://www.sport.xaa.pl <- Nowy portal sportowy. Zapraszam!!!
Awatar użytkownika
Administrator
Dołączenie: Nie Wrz 27, 2009 5:28 pm
PostWysłany: Wto Mar 16, 2010 4:12 pm
Ja już zabawę w Forex mam za sobą. Wychodziłem na plus. Zrezygnowałem z uwagi na to, że nie mam większej kwoty do inwestowania. Jakby nie było, aby otrzymać dobry wynik trzeba dużo czasu poświęcić, aby przewidzieć wiele czynników, a jak portfel mały to i zysk mniejszy, nie adekwatny do ponoszonego wysiłku.
Awatar użytkownika
Dołączenie: Wto Paź 06, 2009 2:57 am
Miejscowość: Bydgoszcz
PostWysłany: Wto Mar 16, 2010 11:14 pm
Ja też wychodzę na plus. Przy normlanej grze, a nie zasypiając, miają kilka lotów walut przeróżnych. Straty odrabiam.
Faktem jest że potrzeba dużo kaski na początku, ale sądzę, że na początek, jako takie "dorabianie do pensji" może być. :-)

Pozdro.
http://www.sport.xaa.pl <- Nowy portal sportowy. Zapraszam!!!
Awatar użytkownika
Dołączenie: Pią Mar 26, 2010 3:24 pm
PostWysłany: Pią Mar 26, 2010 4:27 pm
Jak bym nie zaczynał, to w dłuższym okresie wychodzę na minus. Czegoś mi brak chyba :D Ewentualnie mógłbym sprzedawać sygnały, ludzie by obstawiali przeciwnie niż ja mówię ;)

Nadal w tym siedzę i zgłębiam tajniki Forexu, ale chyba na samą grę, to jestem za mało cierpliwy
Image
Image

Powróć do Finanse

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość