-
- Reklama
LOKATA
4 posty(ów) • Strona 1 z 1
|
Wpłaciłam ostatnio swoje pierwsze 10zł na lokatę ZR3 na jeden miesiąc i chciałam wiedzieć czy po upływie tego czasu pieniądze automatycznie sa wpłacane na konto ZR3? bo nie znalazłam na swoim koncie żadnego przycisku którym mogłabym to zrobić. A co jeśli chciałbym zakończyć tę lokatę przed czasem ?
|
|
|
W opisie lokaty na stronie:
- Minimalny okres, gdy lokata pracuje dla Ciebie - 1 miesiąc (już po miesiącu od założenia lokaty, możesz wypłacić kwotę lokaty wraz z odsetkami, które zostaną dopisane do Twojego konta w ZR3); Dawid po zakończeniu lokaty dopisze Ci środki na konto w zr3, będzie to robił ręcznie więc jeśli lokata się zakończy i Twoje konto nie zostanie zaktualizowane to najlepiej wysłać mu info przez kontakt lub pw. Nie powinien zapomnieć, ale zdarza się najlepszym:) Na samym dole: ** przedterminowe zerwanie umowy lokaty umożliwia zwrot zainwestowanych środków na konto ZR3 jednak bez naliczonego za okres trwania depozytu, oprocentowania. Nie trzeba wyjaśniać;) Myślisz, że masz już wszystko, ale ciągle walczysz sam - ja 2008!
|
|
|
sam testowałem i jest tak jak pisze przedmówca.
------------------------ ładne zwroty do dziewczyny filmy z nastolatkami [url=http://www.cudne.net/finanse,1/indeks_giełdowy_wig]indeks giełdowy wig[/url] Ostatnio edytowany przez faranek22 Sob Sie 28, 2010 4:41 pm, edytowano w sumie 2 razy
|
|
|
Wszystko więc piękne i jasne.... zostawiam jednak temat otwarty bo lokata do codzienności nie należy więc piszcie tutaj wszystko co może dotyczyć lokat - oczywiście bez pretensji do admina czemu 1%, a nie 50%... sam sobie zadaję to pytanie, ale co się narażać będę:)
Myślisz, że masz już wszystko, ale ciągle walczysz sam - ja 2008!
|
|
4 posty(ów) • Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość