Chciałbym się pochwalić wyrobami, które to sam osobiście tworzę od ponad 20-tu lat. Praca naprawdę żmudna wymagająca czasu i cierpliwości jak również umiejętności. Można wykorzystać przy tym wzory mniej skomplikowane ale wówczas wychodzi z tego tak zwana chała. Ja pomimo swojego wieku ( nie będę zdradzał swojego wieku, bo nie jest to istotne) wciąż szukam nowych wzorów na tworzenie tych moich dzieł.
Może znajdzie się osoba o podobnym zainteresowaniu, która to będzie chciała nawiązać ze mną kontakt. Zapraszam.
-
- Reklama
ZE ZWYKŁEJ SŁOMY
7 posty(ów) • Strona 1 z 1
|
|
|
Śliczne obrazki. Trzeba mieć wielki talent, by coś takiego wykonać. Podziwiam
"Czasem potrzeba odrobiny szaleństwa, by postawić kolejny krok. Ani na wojnie ani w miłości nie sposób wszystko przewidzieć." -Paulo Coelho
|
|
|
Super! Do wykonania takich cudeniek trzeba mieć talent i ogromną cierpliwość. Jestem pod wrażeniem.
|
|
|
Może nie tak piękne, ale zabawne
Słomiany traktor "Czasem potrzeba odrobiny szaleństwa, by postawić kolejny krok. Ani na wojnie ani w miłości nie sposób wszystko przewidzieć." -Paulo Coelho
|
|
|
Przyznam że bardzo interesujące
|
|
|
może jakieś inne, nowe pomysły?
"Czasem potrzeba odrobiny szaleństwa, by postawić kolejny krok. Ani na wojnie ani w miłości nie sposób wszystko przewidzieć." -Paulo Coelho
|
|
|
Ja znalazłam takie fajne buciki
|
|
7 posty(ów) • Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość